My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Tuesday, January 4, 2011

Puncak Alam 2011 & Karnival Pengantin- ...hari yang memenatkan...

sekjap je da msuk thun baru.. cuti da abes maka cerita puncak alam bakal bermula.. kali ni ak nk cter psl  perjlanan aku pada 2.1.2010. yang sangat2 memenatkan.9 pg 2.1.11 bertolaklah aku n noozy my kazen ke puncak alam..kami singgah di kuala kemaman skjap u beli kepok lekor n bekfest trus kt sane.. smpai je kat kmaman hujan lebat giler.. pastu dlm pkul 11 smpai kt umah jannah.. pastu trus bertolak ke puncak alam..mujurlah dr kuantan ke puncak alam cuaca mmg elok2 je.. x pnas x ujan.alhamdulillah dlm pkul 2 gitu smpai puncak alam..skejp je kt puncak alam trus kitorg iaitu ak, jnah noozy n kak nad g shah alam sb nk hntr  noozy balik kt umah sewa dia  kt sek 17. seblom tu kitorg singgah tesco setia alam lunch kt sane..lpas lunch kitorg g stadium melawati shah alam sb ada karnival pengantin kat sane dan hari ni ialah hari terakhir karnival tu.. yang pergi sane kompem2 la bakal- pengantin... huhu..msuk je stadium tu tetibe rase nak kawen.. mane taknye,, pelamin, hantaran, baju pengantin sume tersangat la cantek.. hahah.. ak ni berangan x abis2... nk amik gmbr bnyak pon x leh sgt sb smlm lpas shoot dayah tunang x charge pon batry cam.. so tgal 1 bar je..lpas kuar  dr stadium tu kitorg g tesco sek 13 sb ak nak beli nescafe tesco yang sudah out of stock kat tesco setia alam td.. lpas tu baru lah hntar noozy kt sek 17.. lpas tu ak g  Butik Ariani kt sek 7 sb nak cari tudung y dipesan oleh kawn mak aku.. mlg sekali tudung itu sudah habis ma... lpastu barulah kami bertolak balik  ke puncak alam..
balik2 je mmg trus baring kat katil..ZZZzZzZzZzZzZzZZzZzZzZzZzZ
pelamin kegemaran




































15 comments:

Aoi@riena said...

selamat pngantin baru kak tasha.. hahaha.. ;P

nunashabd said...

haish,,
..ni mesti baca karangan intan dan jannah ni kt fb...;p

Aoi@riena said...

hahaha...
tau xpe...
jgn lupe nnt nk kad kawin paling special tau...

nunashabd said...

aiyak....
calom pom x de rina.. cmne nk kasi kad?? haha

Fatihah nasiha said...

selamat pengantin baru utk k tasha a.k.a aimie harmelia.. :P

Aoi@riena said...

pehhh. aimi harmelia... hahaha... kim salam apex...

nunashabd said...

a.k.a aimie harmelia?

camne bleh ke ctu plak neh??

Fatihah nasiha said...

kak tasha nge aimi harmelia ade meh... best dpt apex.. hehe

nunashabd said...

hahah ade meh?? kat ane gop?? hahahah

nunashabd said...

jauh panggang dr api nur natasha dgn aimi harmelia...
aimi harmelia cun giler kot.. nur natasha hangus ader la,,, hahah

Zie said...

kat blog nozie ade link nama en_me, wordpress. dia byk tangkap gambar2..

en_me said...

penat kanns.. oopss, afasal zie sebut2 namer me fulakks.. uhuhu

nunashabd said...

en_me: kepenatan keamatan....
zie sruh sy tgk blog kawan dia y suka n pndai amik gmbr y cantik2.. bleh sy blaja kat ctu:)

Sekamar Rindu said...

salam...

tengok pics ni terasa benar laaa nak kawin nyaaaa

**folo ur blog...**12

nunashabd said...

sekamar rindu: tq da follow jgak ur blog.. ehem2..sila2 jgn segan2 nk kawen...:))

Post a Comment