My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Wednesday, March 2, 2011

ak dpt sponsored.. tqvm...(^_^)

da lame giler kot x update my blog ni..nak kate bz x de la bz sgt cuma kemalasan sedang bertakhta di dalm diri ni.. dis time ak nk share psl my new logo... dr dlu lagi mmg nk buat my own logo tp x sempat dan lebih tepat lg x  gheti benornye.. tp hari ni jeng jeng jeng.. ada seorg hamba Allah ni sgt la bermurah hati telah mereka cipta logo u ak tnpa pengtahuan ak.. bru td dia emelkan pic aku u dia edit + ada logo y dia buat , ltak kat pic ak..x sangka dia buatkan logo u ak..terharu n sgt2 happy!!! yeay!! sgt cantek n aku sgt2 suka dgn logo itu!!!! logo tu ada huruf N- stand for ofkos la name ak.. Nur Natasha:))

dia ckp lpas ni aku bleh guna logo tu..:))





aamacam ok x logo tu?? cantek kan?? heheh

25 comments:

Aoi@riena said...

PERGHHH!!! fewitttt... mostly sape yg snap pic tu???? banggenye i...hahahahahah

nunashabd said...

cesss...
hahah x pe ...lpas ni u bleh la shoot i plak k..i nk jadi model je lpas ni..

Aoi@riena said...

lupe nk ckp... i update blog u pun nk update... sibuk la u ni...

Aoi@riena said...

No hal je... i bosan dah jd model ni... sket2 muke i sket2 muke i.. i perlu mnayangkan muke skali skala je.. so that org akan ternnt2 sambil berkata "mane rina? mane rina?"..(ewahhh..hahahaha)

nunashabd said...

hak hak tui2.. i rse org ckp mcm ni tau bila tgk u x de dlm pic
" yess!!!si rina tu da xde dlm pic2 ni.. klu x asek dia je y nak interfrem.. giler kuasa 10!!"

Aoi@riena said...

takkkk... itu hanya dalam ANGANAN u je....
sebaliknye org akan kate begini...
"perghh!!! smart gile la pic..shantek!!.. sape yg snap?"
"sape sape? owhh!!!! rina ke... HEBAT tol die.."

hahahaahaha.....

nunashabd said...

bwueeeekkkk,,,,
prasan la u ni!!
itu sume pom dlm ANGANAN u ONLY!!!!haha

Aoi@riena said...

akhirnye..u dah reti mengeja only....
bangge ngn u... tahniah!

nunashabd said...

tu la. i da ok da tp org tu still x gheti nk ngeja.. kcian la...

Aoi@riena said...

u ckp kat diri sndiri ke... ish3.. mmg kcian..

nunashabd said...

x la.. ickp kt org y 1st tulis ANGANAN tu.. i just ikut je dia tulis sb tkot dia x pham klu i eja y btol2. so i ikut la dia jadi ANGANAN

Aoi@riena said...

u slah org ni... beliau yg comel tu eja betul je... google la kalo nk tau... or u tak phm mksud nye..anganan tu is like a daydream..

nunashabd said...

u mmg slalu daydream pom.. sb tu jdik mcm tu.. haha

Aoi@riena said...

ehh.. u ckp kt diri sndiri lg... day dream akibat drp tido di siang hari......tettttt

nunashabd said...

kcian la u ni,.. bahasa punye simple pom x pham2 lagi.. adush,,, camne nak smbung phd ni???

Aoi@riena said...

tu la rzeki namenye... i bukan smbung coz linguistik.. i smbung phd yg tak memerlukan anganan atau sbarang simple english word seperti only.. sumanya fakta dan research..

nunashabd said...

ok enough,, komen da lebih dr u pnyer 13 jer. haha

Aoi@riena said...

tu sbb i sgt bermurah hati mberikan u lebih komen... u kedekut ah..
BYE!

Zie said...

ehem...abg ben kerrr..heheh

nunashabd said...

(^_-)jeng jeng jeng...hehe

Shafiq Rosli said...

terbaek terbaek terbaek!!
smart2..

nunashabd said...

tq shafiq:))

hazmilaismail said...

siapakah pencipta logo itu?? specel je..ehehehe :)

nunashabd said...

a fren of mine:))

Miss Vee said...

LAWA... mesti abg ben awk buatkan ni::) hehe

Post a Comment