My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Sunday, October 9, 2011

nikon punye pasal duet ku melayang lagiiiiiii

bulan lepas baru je angkat d90 body + kit lens
jumaat lepas lagi angkat itu 50mm 1.8d +lens filter+speedlite+battery and charger = mmg 2 bulan la aku kne ikat perut.. duet sudah abis maaa...(lepas beli rse nk hantuk kepala kt dinding sb g beli mnde2 alah tu segala..)

tp x pe la.. sb klu x beli pon mesti duit tu jap g abis jgak aku blnja sana sni. atleast aku bli mnde ni ade jgak gunanyer.. especially bulan 2 nti abg nk kawen.. mmg da x amik photographer dah..pastu next week ade senior suh aku shoot diorg pre-convo kat pokok sebatang y mcm dlm cter lagenda budak setan @ iklan milo.. sb tu yang lagi semangat aku nk beli  mnde2 alah tu smpai botak. lpas ni mkan pasir. isi minyak kete gune air... :((


poko sebatang ni la yang da lme da aku idam2kan nk shoot kt cni

testing lens baru~abaikan org didalamnya

~sekian~

5 comments:

anaeeim said...

dah lama cari pokok sebatang tu..kat mana ea?

nunashabd said...

tu kt padang ragut upm.. klu org luar nk msuk kne ade surat klu nk g kt ctu.. klu ade mber org dlm upm ok la kot..

cik.mila said...

waa..untung gak beli bnda alah tu..leh wat duit..hehe ^_^

♥Fira♥ said...

upm kat mana tu? :)

cik pinkmoon said...

padang ragut upm...

Post a Comment